HomeArticoleCum sa ...? › Tastatura tangibila pentru iPhone

Tastatura tangibila pentru iPhone

7 septembrie 2011 | 12:15
Daca ecranul senzitiv va chinuie in mod constant si sunteti satui sa va chinuiti incheieturile degetelor atunci cand vrei sa compuneti un e-mail sau un mesaj, este timpul sa va relaxati pentru ca din China vine o solutie salvatoare, ieftina si foarte practica: tastatura SmartKeyboard ce se poate atasa iPhone-ului.
Tastatura tangibila pentru iPhone
Tot ce trebuie sa faceti este sa lipiti pe ecranul senzitiv tastatura conceputa de Jing Yang pentru a avea ceea ce utilizatorii de iPhone nu au: butoane. In plus, tastatura se poate detasa oricand sau rula pe spatele iPhone-ului astfel incat designul Apple sa nu fie jignit cu nimic.

Tastatura inteligenta inventata de chinezi permite chiar si iluminarea tastelor, asa cum puteti urmari si in filmul de prezentare de mai jos, si vine intr-o multitudine de culori ce satisfac orice gust.

Desi tastatura detasabila SmartKeyboard este inca in faza de proiect, proiectantii chinezi sustin ca pretul pentru aceasta va fi unul foarte accesibil si ca productia va incepe in foarte scurt timp. Cu alte cuvinte, in scurt timp, utilizatorii de smartphone-uri cu ecrant touchscreen vor avea o optiune fiabila si extrem de utila pentru a scapa de chinul compunerii mesajelor sau textelor elaborate pe telefonul personal.


Citeste mai multe despre: , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!