HomeArticoleReview › Aplicatia saptamanii: Frisbee Forever

Aplicatia saptamanii: Frisbee Forever

31 ianuarie 2012 | 11:24
Cand ai aruncat ultima data cu discul intr-un parc? Cu siguranta ca timpul nu ne mai permite multora dintre noi sa iesim la aer curat oricand vrem. Nu va faceti insa griji, Frisbee Forever, o aplicatie ce ruleaza pe tablete sau telefoane mobile inlocuieste cu succes acest neajuns.
Aplicatia saptamanii: Frisbee Forever
Aplicatia ruleaza atat pe iOS cat si pe Android, este complet gratuita si se bucura de un succes rasunator printre utilizatorii de dispozitive mobile in special multumita graficii impecabile. Asa cum ati remarcat deja, majoritatea jocurilor de calitate ce ruleaza pe platformele iOS sau Android sunt contra-cost. Exista foarte putine variante de jocuri gratis care sa fie construite special pentru a va tine ocupat ore in sir, Frisbee Forever este unul dintre acestea.


Pe scurt, utilizatorul controleaza un disc zburator intr-un mediu grafic 3D fie cu ajutorul butoanelor de pe ecran fie prin intermediul dispozitivului inclinandu-l in diferite pozitii pentru a ii imprima forta si directia.

Puteti controla discul zburator in 14 locatii diferite pe care o sa descoperiti peste 100 de trasee concepute special pentru a va testa indemanarea. Evident ca pe toate aceste trasee trebuie sa colectati o sumedenie de bonusuri sub forma de stele sau alte obiecte create tocmai pentru a va oferi o alternativa dinamica si amuzanta a variantei reale a jocului cu discul zburator.


Traselee va vor purta in zone extrem de variate, de la un parc de distractii tematic din California pana la plaje insorite si chiar pe varfurile inzapezite ale muntilor.

Stelele colectate va vor ajuta in viitor sa deblocati nivele noi sau sa cumparati alte modele de discuri zburatoare. Frisbee Forever este conceput special pentru a rula si pe dispozitive cu capacitati hardware mai limitate iar spatiul ocupat de acesta nu poate reprezenta o problema pentru nici un smartphone.

Jocul este foarte apreciat de catre toti detinatorii de dispozitive mobile iOS sau Android care l-au instalat, acesta fiind inca de la lansare apreciat la cinci stele, maximul pe care il poate capata o aplicatie in urma votului utilizatorilor, atat pe App Store cat si pe Android Market.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!