HomeArticoleReview › Canon lanseaza aparatul foto compact PowerShot SX40 HS

Canon lanseaza aparatul foto compact PowerShot SX40 HS

12 octombrie 2011 | 09:23
Piesa de rezistenta a lui PowerShot SX40 HS o reprezinta obiectivul ultra-wide-angle cu zoom 35x dar si controlul manual complet alaturi de posibilitatea de filmare HD, combinand astfel flexibilitatea si controlul unui DSLR cu versatilitatea unei distante focale avansate, toate ambalate intr-o carcasa compacta.
Canon lanseaza aparatul foto compact PowerShot SX40 HS
PowerShot SX40 HS este printre primele modele PowerShot echipate cu noul procesor de imagine Canon DIGIC 5, oferind astfel optiuni avansate de fotografiere multumita sistemului HS System si posibilitatea de inregistrare video Full HD (1080p). Multumita procesorului de imagine DIGIC 5, PowerShot SX40 HS ofera tehnologii de reducere a zgomotului mai avansate, reducand cu pana la 75% zgomotul la toate nivelurile ISO si producand fotografii mai naturale, lipsite de blur, fara a fi nevoie sa utilizati un trepied sau blit.

Versatilul zoom 35x, cu Ultrasonic si Voice Coil Motors asigura zoom si focalizare rapida si silentioasa. Performantele se extind de la un ultra-wide-angle 24mm pana la o gama maxima telefoto de 840mm, permitand utilizatorilor sa capteze fotografii wide-angle ale unor peisaje uimitoare, precum si portrete sau actiuni ce se deruleaza la distanta.


Stabilizatorul optic de imagine in 4,5 stopuri a fost de asemenea imbunatatit cu noua tehnologie Intelligent IS care detecteaza situatia de fotografiere si aplica in mod automat setarile potrivite pentru stabilizarea imaginii, alegand unul dintre cele sapte moduri posibile. De exemplu, Panning IS este activat atunci cand se urmareste actiunea desfasurata pe o pista de curse, asigurandu-se ca sistemul IS stabilizeaza imaginea intr-o singura directie, in timp ce Macro IS cu tehnologia Hybrid IS este perfect pentru fotografierea clara a prim-planurilor. Powered IS foloseste tehnologia Canon de inregistrare video pentru a usura procesul de filmare a subiectilor aflati la distanta cu ajutorul zoom-ului, iar modul Tripod dezactiveaza stabilizatorul de imagine atunci cand camera este plasata pe o suprafata stabila sau este atasata la un trepied.

De asemenea, PowerShot SX40 HS este cel mai recent model dotat cu HS System, care combina un senzor CMOS de 12,1 megapixeli.

Optional, prin intermediul portului HDMI al camerei inregistrarile video si fotografiile pot fi afisate pe televizor. Puteti utiliza, de asemenea, telecomanda unui HDTV compatibil HDMI-CEC pentru a naviga relaxati, din canapea, prin memoria aparatului de fotografiat – o optiune perfecta pentru a impartasi cu prietenii si familia fotografiile de vacanta sau propriile inregistrari video.

Pentru a adauga creativitate fiecarui cadru, PowerShot SX40 HS dispune, de asemenea, de o gama de filtre creative, inclusiv Fish-eye Effect, Super Vivid, Poster Effect si Miniature Effect (disponibil si pentru modul video). Efectul Toy Camera recreeaza efectele nostalgice ale unui aparat de fotografiat pin-hole, iar Monochrome produce fotografii in tonuri de alb si negru, sepia sau albastru.

Extinzand in continuare posibilitatile sale creatoare, PowerShot SX40 HS poate fi utilizat cu unitati de blit Canon Speedlite EX, precum si cu filtre adaptoare de lentila si alte accesorii. In acest fel utilizatorii aparatelor foto compacte Canon pot beneficia de multe dintre avantajele sistemului EOS DSLR, combinate cu versatilitatea de neegalat a zoom-ului incredibil al acestui model.

PowerShot SX40 HS - caracteristici:

  • ultra wide angle zoom 35x cu USM

  • Stabilizator de imagine (4.5-stop). Intelligent IS

  • HS System (12,1 MP) cu DIGIC 5

  • Full HD, HDMI

  • LCD cu unghi variabil cu diagonala de 6,8 cm (2,7"), EVF

  • Smart Auto, Multi-area WB

  • High-speed Burst HQ

  • Moduri manuale

  • Zoom Framing Assist

  • Gama de accesorii

Citeste mai multe despre: ,
RoBBeRica

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!