Get Adobe Flash player
HomeArticoleReviewGames › Call of Juarez: The Cartel Preview

Call of Juarez: The Cartel Preview

22 iulie 2011 | 08:35
Bine ati sosit in "Noul Vest Salbatic"! Al treilea episod al seriei Call of Juarez, este lansat astazi, 22 iulie 2011, in Concept Store-ul GameShop.ro din Bucuresti.
Call of Juarez: The Cartel Preview
Noul episod prezinta povestea a trei personaje, Ben McCall, Eddie Guerra si Kim Evans, ce calatoresc din Los Angeles, U.S.A., pana in Ciudad Juarez, Mexic, pentru a anihila un cartel de traficanti de droguri.Pe parcursul a 15 misiuni cele trei personaje vor avea parte de multa actiune, de la nimicirea plantatiilor de canabis pana la misiuni sub acoperire sau urmariri in trafic.De altfel, intreaga actiune a jocului este plasata in planul contemporan, si cu toate acestea pastreaza multe elemente ce ne duc cu gandul la "cei trei care au speriat vestul".

Din perspectiva gameplay-ului, in modul single-player, jocul prezinta trei campanii, fiecare prezentand intamplarile din perspectiva unuia dintre cei trei protagonisti. Misiunile pot fi jucate si in modul co-op, alaturi de inca doi amici.

In ceea ce priveste multiplayer-ul, pe langa modurile clasice precum Team Death Match, Ubisoft a anuntat ca a implementat un nou mod, despre care nu a dat detalii, lasandu-va pe voi jucatorii sa-l descoperiti.

Cateva secvente cu gameplay-ul jocului le puteti urmari in videoclipurile urmatoare:

Iar pentru a va face o idee despre grafica jocului va invitam sa vizualizati galeria foto.
Citeste mai multe despre: , , , , ,
RoBBeRica

Galerie

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!