Get Adobe Flash player
HomeArticoleReviewGames › In Diablo 3 lag-ul va fi inexistent

In Diablo 3 lag-ul va fi inexistent

16 septembrie 2011 | 10:43
Blizzard a gasit o modalitate de a elimina intarzierile actiunilor din Diablo 3 ce decurg din latentele provocate de retea spunand ca luptele date de jucatori sunt aparent instantanee, ca si cum s-ar desfasura intr-o retea locala.
In Diablo 3 lag-ul va fi inexistent
Vestea este una foarte buna, mai ales pentru tarile precum Romania care nu vor dispune de servere localizate. In urma testelor efectuate de Blizzard, compania a dezvoltat o metoda sigura de comunicare client / server ce permite clientului dintr-o anumita zona sa se ocupe de propriile calcule, comunicand cu serverul numai un anumit de pachete de date necesare bunei desfasurari a actiunilor.

Astfel, conform Blizzard, latenta este eliminata deoarece clientul nu mai trebuie sa astepte secunde bune ca serverul sa raspunda sau sa confirme pachetele de date. Metoda testata de Blizzard pentru Diablo 3 se pare a fi si una foarte sigura, compania declarand ca, in cazul in care clientul detecteaza incercari frauduloase de manipulare a datelor, serverul il deconecteaza si il penalizeaza instantaneu.


Intre timp, Blizzard a lansat un preview pentru Diablo 3 ce permite jucatorilor sa isi creeze un model de caracter alegand dintre cinci clase diferite: Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor si Wizard si permite utilizatorului sa il modeleze alegand sase abilitati diferite si trei aptitudini pasive.

Caracterele astfel create nu pot fi folosite in joc insa pot fi impartasite prietenilor prin intermediul retelelor de socializare Twitter si Facebook.

Tot in cursul zilei de ieri, Bizzard a mai anuntat ca a semnat un acord cu PayPal, compania specializata in plati online devenind astfel partenerul pe segmentul de servicii de plata. Decizia este una majora, mai ales ca fiecare jucator de Diablo 3 isi va putea concepe propriul cont PayPal prin intermediul caruia va putea tranzactiona diferite iteme gasite sau create in joc.

Citeste mai multe despre: ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!