Get Adobe Flash player
HomeArticoleReviewGames › Might & Magic: Heroes VI Preview

Might & Magic: Heroes VI Preview

15 iulie 2011 | 08:01
Al saselea titlu din seria Heroes of Might and Magic urmeaza sa fie lansat in toamna, pe 8 septembrie 2011, sub o noua titulatura: Might & Magic: Heroes VI.
Might & Magic: Heroes VI Preview
Pentru realizarea acestui episod, Ubisoft a renuntat la serviciile developerilor de la Nival Interactive si a apelat la echipa de developeri Black Hole Entertainment.Odata cu lansarea serviciului de precomanda, pe platforma Steam, Ubisoft a pus la dispozitie versiunea beta a jocului celor ce au precomandat.

Aceasta versiune ofera doua harti pentru modul single player si una pentru multiplayer, in a carei sesiune vor putea participa maxim trei jucatori.Povestea din Heroes VI se petrece in lumea Ashan, cu 400 de ani mai devreme decat in campaniile din Heroes V.
Campaniile sunt interconectate ca storyline, si pot fi jucate in ce ordine doriti.Jocul aduce schimbari in ceea ce priveste numarul de resurse, care acum sunt in numar de patru ( lemn, piatra, cristale si aur ), si numarul de rase, care din opt au ramas cinci ( Haven, Sanctuary, Inferno, Necropolis si Stronghold ).

Luptele raman aproape neschimbate din punct de vedere tactic, majoritatea schimbarilor apar la grafica. Abilitatile eroului precum si controlul castelului sunt putin modificate. In ceea ce priveste evolutia eroilor, acestia vor putea ajunge la nivelul 30, care este maximul. Introducerea elementelor de RPG in partea de TBS, si vor influenta serios evolutia eroilor, aptitudinile si infatisarile acestora.
In cazul castelelor, acestea controleaza toate minele si baracile din imprejurimi, iar pentru partea de dezvoltare a infrastructurii, fiecare castel va avea cladiri unice, care odata ridicate vor permite sau vor bloca alte constructii.
Castelele cucerite vor putea fi convertite la cel specific rasei cu care joci.Toate aceste schimbari vor aduce schimbari mari in ceea ce priveste gameplay-ul si tacticile folosite, si ne vor provoca la o noua abordare a jocului, alta decat cea clasica cu care suntem deprinsi.

Cateva secvente din joc le puteti urmari in videoclipul de mai jos:


Citeste mai multe despre: , , , ,
RoBBeRica

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!