Get Adobe Flash player
HomeArticoleReviewGames › Need For Speed - The Run Preview

Need For Speed - The Run Preview

29 iulie 2011 | 09:16
In cadrul evenimentului Electronic Entartainment Expo 2011, studioul Black Box a anuntat, in premiera, noul titlu al seriei NFS - Need for Speed: The Run.
Need For Speed - The Run Preview
Daca pana acum seriile Need For Speed se rezumau strict la masini si curse, noul titlu vine cu schimbari considerabile la gameplay, astfel ca masinile vor putea fi abandonate, jucatorul va putea fugi de politie, va putea sa se confrunte cu oamenii legii sau sa conduca alte masini.Personajul principal Jack Rourke, va putea fi controlat direct, datorita noului motor grafic implementat - Frostbite 2, acelasi folosit de Battlefield 3.Cursele ilegale, vor exista si in noul titlu NFS, Rourke fiind participant activ, in campania single player, intr-o cursa asemanatoare cursei Gumball pe intreg teritoriul Statelor Unite, de la vest la est, din San Francisco pana in New York.
Campania single player va dispune de un sistem online de statistica a performantelor, numit Autolog.Din punct de vedere al gameplay-ului The Run seamana mult cu Hot Pursuit, datorita modului arcade abordat in cursele din modul survival.
La capitolul grafica, jocul dispune de multe elemente de un realism ridicat, iar masinile, circuitele, relieful vor defini o experienta foarte placuta si incitanta.

Pentru a va face o impresie despre gameplay-ul si caracteristicile jocului urmariti urmatorul trailer:Noul joc va fi disponibil pe majoritatea platformelor de gaming, incepand cu data de 15 noiembrie 2011
Citeste mai multe despre: , ,
RoBBeRica

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!