Get Adobe Flash player
HomeArticoleReviewGames › Starcraft II: Heart of the Swarm Preview

Starcraft II: Heart of the Swarm Preview

8 iulie 2011 | 07:54
Vesti bune pentru fanii Starcraft 2. Blizzard Entertainment anunta ca lucreaza de zor la primul expansion pack pentru Starcraft 2, Heart of the Swarm, si face publice o multime de imagini, dar si secvente video in-game. Cel mai probabil expansion-ul va ajunge in mainile fanilor la sfarsitul lui 2011, inceputul lui 2012.
Starcraft II: Heart of the Swarm Preview
Daca in Starcraft II: Wings of Liberty, povestea jocului se dezvolta in jurul personajului Jim Raynor, in Starcraft II: Heart of the Swarm, Blizzard va concentra actiunea campaniei Zerg in jurul jurul personajului Sarah Kerrigan - Queen of the Blades.In Wings of Liberty, actiunea era diversificata prin elementele de adventure, dar Blizzard pluseaza in Hearts of the Swarm, introducand elemente de joc RPG, noi unitati si posibilitatea de a urma diferite evolutii genetice pentru rasa zerg.In StarCraft II: Heart of the Swarm, pe parcursul vastei campanii single-player, veti juca cu Sarah Kerrigan in aventura sa pe lumile sectorului Koprulu.

Primele misiuni se vor desfasura pe planeta Char, unde cu toate ca Raynor a reusit sa infranga regina zergilor Queen of Blades si o buna parte dintre zergi, au ramas destule roiuri izolate de zergi .Fara Queen of Blades, cateva regine incep sa preia controlul zergilor ramasi si sa creeze colonii izolate. Misiunea Sarei Kerrigan pe Char este aceea de a unifica coloniile de zergi sub dominatia ei.


Pe planeta Kaldir, obiectivele Sarei sunt invatarea rasei de a se adapta conditiilor dificile si sa descopere ce s-a intamplat cu rasa zergilor in trecut.

O parte din gameplay si poveste o puteti vedea in filmul de mai jos:
Pentru a juca expansionul Starcraft 2: Heart of the Swarm este nevoie de Wings of Liberty.Foarte probabil totusi, pretul va fi scazut tocmai datorita acestui fapt.
Citeste mai multe despre: , , , , , , , , ,
RoBBeRica

Galerie

Ce parere au cititorii

pretul sc2 hosw

eugen
8 iulie 2011, 23:40

nu prea cred ca va fi chiar asa jos

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!