Get Adobe Flash player
HomeArticoleReviewGames › Top 3 jocuri video de la Electronic Entertainment Expo

Top 3 jocuri video de la Electronic Entertainment Expo

17 iunie 2011 | 11:45
Sunetul si furia sunt specifice lui Electronic Entertainment Expo, cel mai mare eveniment de jocurilor video al anului.
Top 3 jocuri video de la Electronic Entertainment Expo
Printre majorete energice, oameni de afaceri si costumatii de personaje, care se inghesuiau pentru fotografii cu fani, este usor sa uiti subiectul despre care ar trebui sa se vorbeasca in timpul expozitiei din Los Angeles si anume jocurile.

Electronic Entertainment Expo dovedeste ca zvonurile in legatura cu decesul jocurilor blockbuster sunt exagerate. Se presupune ca aceasta este scopul jocurilor sociale, jocurilor gratuite, descarcarilor de pe internet si a aplicatiilor, dar jocurile mari sunt toate la moda. Urmatoarele 3 titluri promit sa agite degetele si in anul 2012.'Star Trek'

Fiind lansat in 2012 de Paramount Digital Entertainment, acest joc de actiune cu un stil atractiv bazat pe filmul JJ Abrams care urmeaza sa apara, iti permite sa cooperezi cu Capitanul Kirk si Mr. Spock. O aventura cu totul noua, se pare ca dinamicul duo se pregateste sa opreasca “legendara cursa a inamicilor de a cuceri galaxia” (sa speram ca este un cod pentru Klingon)

Facut dupa un film din 2009 si dezvoltat de Digital Extremes pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360, jocul se lauda si cu un scenariu de la scriitoarea “God of War”, Marianne Krawiczyk.

'BioShock Infinite'

Ultimul din seriile Hyperliterate Undersea Epics, cel mai nou din populara franciza science-fiction RPG care te lasa sa arunci cu gheata si sa impusti sau sa distrugi adversarii mutanti, acum tinteste catre catre nori.


Privind lumea foarte bogata in detalii si distopiana plina de obezi plutitori, baloane si zepline prin ochii agentului Pinkerton, Brooker DeWitt, jucatorii vor putea sa impuste sau sa se lupte cu adversari cu un ADN alterat.

Printre cele mai ambitioase titluri ale generatiei curente, jocul combina chestii care zboara la un nivel foarte inalt cu socuri care iti intorc stomacul pe dos. Sperantele sunt mari ca va fi pe masura predecesorilor sai castigatori de premii. De la alierea cu femei care pot distorsiona spatiul si timpul, pana la bande de fanatici care tipa, povestea are mari sanse de a captiva jucatorii de pe PC, PlayStation 3 si Xbox 360 in 2012. Este planificata si sprijinul miscarii PlayStation Move.'Call of Duty: Modern Warfare 3'

Avand in vedere popularitatea aparent fara limite a francizei shooter best-selling, care atrage 20 de milioane de jucatori online pe luna (inclusiv 7 milioane in fiecare zi), acesta ar putea fi cel mai tare joc al anului.

De la raiduri claustrofobe pe submarine pline de aburi pana la alergari frenetice prin apa sufocate de tancuri care explodeaza, seria a imbunatatit grafica si a amplificat stilul Blockbuster de vara si pirotehnica. Destinata ciocnirii cu rivalii de la “Battlefield 3”, sprijinit[ de o campanie de marketing de 100 de milioane de dolari a lui Electronic Arts, este una din titlurile de care nu vei putea fugi in acest sezon.
Jocul e posibil sa ajunga in mainile noastre prin luna noiembrie.

Citeste mai multe despre: , ,
DEFAULT SYSTEM

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!