HomeArticoleReviewMobile › 10 concepte inovative pentru iPhone

10 concepte inovative pentru iPhone

7 octombrie 2011 | 11:28
Steve Jobs a disparut insa oamenii continua sa il considere o sursa de inspiratie pentru creatiile lor.
10 concepte inovative pentru iPhone
In acest articol puteti admira zece concepte de design pentru iPhone realizate de diferiti designeri. O parte din concepte pornesc de la designul de baza al smartphone-ului lansat de Steve Jobs, altele sunt complet inovative.

Think Different! este motto-ul cu care Steve Jobs si-a impus computerele personale Machintos in lume, acestea facand de-a lungul istoriei front aparte cu intreaga industrie IT. Utilizatorul de Mac s-a considerat intotdeauna unul aparte, care a privit lumea din alt unghi de vedere declarandu-se fan iremediabil al tehnologiilor Apple. Se pare ca istoria se repeta intr-o forma mult mai acuta in privinta iPhone.

Urmariti mai jos cele 10 concepte inovative propuse de diferiti designeri in memoria spiritului creativ a lui Steve Jobs.


1. iPhone Glossy propus de Roman Sima Vladimir. Designerul a pastrat liniile grafice ale smartphone-ului insa a adaugat un patent lucios pentru a ii da un aspect elitist.


2. Robert Davis a imaginat pe langa aspectul de cristal dat de el conceptului chiar si urmatoarele caracteristici: Mac OS X 10.5 Leopard, 3G, spatiu de stocare 64 GB, camera de 5 MP.


3. iPhone Nano de Tracy Hall este o combinatie imaginata de designer intre smartphone-ul celor de la Apple si MP3 player-ul aceluiasi producator de la care imprumuta tehnologia Nano.


4. iPhone Pro de la ADR Studio respecta designul initial al telefonului insa se prezinta cu un ecran mai generos si un sistem de incarcare a bateriei mai sigur.


5. Kazi Shahriar Ahmed si-a imaginat iPhone IMG. Inovatia adusa de acesta se refera la butonul de navigare ce capata nuante de culoare diferite. Astfel, daca avem un apel in asteptare, acesta va lumina verde in timp ce, de exemplu, bateria descarcata ar face ca butonul de navigare sa lumineze in culoarea rosie.


6. iPhone Full Screen vine de la Industries Alternative care a renuntat la butonul de navigare si a redus grosimea telefonului la doar patru milimetri.




7. Jim Cuplu si-a imaginat iPhone-ul din titan. Cu un design atragator, acesta atrage in ciuda aspectului sau dur. Conceptul implica si o baterie detasabila, asa cum porobabil nu o sa fie niciodata.


8. Elite iPhone este propunerea lui Mat Brady, care pe langa caracteristicile de top propune si o tastatura glisabila pentru o cat mai usoara utiliare a tastelor de catre oamenii de afaceri.


9. Antonello Falcone propune stilul designerilor de moda printr-un concept ce transforma iPhone intr-un gadget de etalat la prezentarile de moda.


10. In fine, iPhone Next Generation de Samuel Lee Kwon spune de la sine ce vrea sa reprezinte. Telefonul este de fapt o bratara ce proiecteaza tastatura si ecranul acolo unde doreste utilizatorul. Conceptul exista din 2007 dar este inca unul SF chiar si pentru geniile inovative de la Apple.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!