HomeArticoleReviewMobile › Samsung Galaxy S3 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy S3 a fost prezentat oficial

4 mai 2012 | 12:09
Ultimul smartphone al celor de la Samsung a fost lansat oficial intr-un eveniment transmis in direct in mai multe colturi ale globului. Galaxy S3 se recomanda ca fiind "iPhone killer" si introduce navigarea cu ajutorul ochilor dar si un nou tip de control vocal pe Android.
Samsung Galaxy S3 a fost prezentat oficial
In cursul noptii trecute Samsung a lansat oficial S3-ul in Europa anuntand ca vrea sa repete succesul predecesorilor sai care au fost cele mai bine vandute telefoane din lume anul trecut. Samsung Galaxy S3 nu este doar smartphone, este o bijuterie hi-tech care poate fi controlat atat prin priviricat si cu ajutorul vocii. Alte inovatii cu care se prezinta smartphone-ul includ un sistem de blocare inteligent care pastreaza ecranul activ desi telefonul este blocat, camera foto "simte" privirile utilizatorului, un sistem dedicat de control vocal similar cu Siri de pe iPhone si o sumedenie de functionalitati software.

Disponibil in doua culori, albastru si alb, telefonul va fi lansat pe piata europeana la sfasitul lunii mai.


Ecranul SuperAMOLED de 4,8 inch ruleaza la o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, mai mult decat competitorul de la Apple si cu 22% mai mare fata de precedentul model Galaxy de la Samsung in ceea ce priveste dimensiunile ecranului. De asemenea, telefonul vine echipat cu o interfata NFC care permite utilizatorilor sa isi impartaseasca continut video sau foto prin simpla atingere a dispozitivelor.

Mai mult, S3-ul include si un kit de incarcare fara fir ceea ce inseamna ca veti putea incarca telefonul fara a mai fi nevoie sa il conectati la o priza.


Telefonul are o grosime de 8,6 milimetri si o greutate de 130 grame, o camera de opt MP, posibilitatea de a utiliza serviciile de e-mail insa cu elemente de siguranta exclusiv incluse de Samsung si chiar o caracteristica denumita "pop up" prin care multitasking-ul este pus in evidenta prin lansarea unui material video intr-o fereastra de pe ecran pentru a putea rula simultan alte aplicatii pe restul de ecran ramas disponibil.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!