HomeArticoleReviewMobile › Telefoane mobile: accesorii (in)utile pentru camera foto

Telefoane mobile: accesorii (in)utile pentru camera foto

25 iulie 2011 | 13:26
Daca sunteti pasionati de fotografierea cu telefonul mobil, este imposibil ca, macar o data, sa nu va fi dorit putin mai multa performanta de la micul partener tehnologic.
Telefoane mobile: accesorii (in)utile pentru camera foto
Si asta pentru ca, oricat de bune ar fi, camerele foto de pe telefoanele mobile au anumite puncte in minus. Bine insa ca s-au gandit unii inventatori, mai mult sau mai putin inventivi, sa creeze accesorii care sa ne imbunatateasca experienta foto cu telefonul mobil. Asa ca, pentru doritori dar si pentru curiosi, va propunem accesorii utile sau doar inteligente cu care sa va umpleti buzunarele in vacanta.

Suport pentru telefon ca pozele sa nu mai iasa miscate. Cu 10 dolari puteti cumpara Pedco UltraPod 1 w/ Quick Release Kit - Camera Phone Tripod.V-ati fi imaginat ca puteti face poze si sub apa cu telefonul, fara ca respectiva poza sa fie ultima actiune savarsita in viata lui? E cazul sa luati in serios varianta, pentru ca, in schimbul a 20 de dolari (dar exista si variante mai ieftine), puteti cumpara o husa care protejeaza telefonul sau PDA-ul de apa.


O solutie ideala si daca va hotarati sa va laudati cu poze facute cu telefonul mobil la epava din Costinesti. Sau daca aveti prieteni mai nestaparati care va invita la o plimbare cu barca in Cismigiu. Sau daca plecati la munte si ploua foarte mult.

Si la ce bun sa ai ce fotografia daca lentile nu te ajuta? Mereu problema lui "n-ai cu ce" si-a gasit solutia: o gramada de lentile pentru camerele foto ale telefoanelor mobile va stau la dispozitie pe Amazon (si nu numai).
Dar la ce bun sa ai daca nu pastrezi? Asa ca un kit pentru intretinerea lentilelor se impune oricarui fotograf-amator-pe-telefonul-mobil.

Nu va temeti ca veti scoate multi bani din buzunar, gasiti de la 4 dolari in sus diverse instrumente de curatare a lentilei.Si daca tot avem deja o lentila curata si externa, ce-ar fi sa adaugam la deja-imbunatatitul telefon un blit extern? Nici acesta nu este foarte scump si aveti de unde sa alegeti. Tot Amazon ne prezinta exemple si oferte.
Daca detineti un iPhone - cumva am ajuns sa cream o lista speciala pentru aceasta marca - va mai propunem cateva accesorii:

Factron Quattro Cases, pentru cei cu dare de mana, care nu au avut probleme sa isi scuture buzunarele pentru un produs Apple si nici nu sunt deranjati sa mai dea inca 220 de dolari pentru un accesoriu.

Owle Bubo este un alt accesoriu de peste 150 de dolari, care adauga lentile clasicului iPhone, un microfon si vine la pachet si cu un tripod.

Si, ultimul la care ne oprim astazi, Zacuto Zgrip iPhone Jr. Handgrip, este un accesoriu tot pentru iPhone care permite inregistrarea video mult mai cursiva, fara miscari neplacute ale mainii. O nimica toata, 69 de dolari, dar ce inseamna banii in fata pasiunii de a fotografia cu telefonul mobil?
Citeste mai multe despre: , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!