HomeStiri › Aplicatia saptamanii: Aventuri la pescuit – Pescuit Crap

Aplicatia saptamanii: Aventuri la pescuit – Pescuit Crap

6 aprilie 2012 | 13:13
Pescuit Crap este un ghid multimedia realizat de Aventuri la pescuit, brandul numarul 1 in pescuitul sportiv din Romania ce contine detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri, tehnici speciale de pescuit, sfaturi si multe secrete din domeniu.
Aplicatia saptamanii: Aventuri la pescuit – Pescuit Crap
Realizata de compania Ascend NetSolution pentru Picnic Media, compania care editeaza revista Aventuri la pescuit, aplicatia Pescuit Crap a ocupat de la lansare neintrerupt locul intai la categoria "Sport" a magazinului iTunes/App Store (Romania). Pretul aplicatiei este de 2,99 euro si deja a fost descarcata si instalata pe terminalele Apple de un numar important de utilizatori.

Lansata atat in limba romana cat si in germana, Pescuit Crap reprezinta prima aplicatie romaneasca si totdodata cea mai cuprinzatoare aplicatie din lume dedicata exclusiv pescuitului la crap. Aplicatia acopera toate aspectele importante ale pescuitului la crap: realizarea si folosirea monturilor, noduri, alegerea carligelor si a montajelor de plumb, momeli si nade, lansete, mulinete, fire principale sau pentru forfac, agrafe si anouri, suporti si avertizori, componenta trusei, corturi si paturi, saltele de receptie, tehnici de nadire, tehnici de pescuit, sfaturi si secrete etc

Avand aceasta aplicatie in mana orice novice isi poate constitui singur trusa, poate lega carligele si realiza monturile, poate alege singur nada si momeala. Pescarii mai avansati isi vor extinde arsenalul de cunostinte pentru a putea aborda mai eficace situatiile din teren. Specialistii in pescuitul la crap au scris-o.


Caracteristicile aplicatiei:

Monturi:

Numarul mare de monturi pentru pescuitul crapului promovat de revistele de specialitate a fost redus de specilistii "Aventuri la pescuit" la 7 monturi esentiale care acopera practic toate situatiile de pescuit: montura simpla fir de par, montura snowman fir combi, montura combi, montura blow-back, montura sir/inel de viermusi, montura D si montura 360.Noduri:

Principalele 9 tipuri de noduri folosite in pescuiul la crap: nodul fara nod, nodul clinch imbunatatit, nodul Albright etc.

Nade si momeli :

Toate tipurile principale de nade si momeli de la pelete si boiliesuri la seminte si larve de chironomide aplicabilitatea lor si principalii producatori.Carlige :

Prezentarea principalelor tipuri de carlige pentru crap : curve shank, long shank, wide gape, choddy si curve long shank avand caracteristicile, aplicabilitatea si principalii producatori.

Fire :

Firele de forfac, fire camasa, fire textile suple, monofilamentul, fluorocarbonul, leadcore-ul, firele de inaintas sunt descrise avantajele si dezavantajele fiecaruia, unde este indicata folosirea lor, producatorii principali si preturile lor.Plumbi :

Plumbii Grippa, plumbii de distanta vartej, plumbii de distanta in-line etc sint prezentati avand caracteristicile, avantajele, dezavantajele si aplicabilitatea lor.

Lanseta :

Tipurile de lansete folosite in pescuitul la crap, actiunea, puterea si lungimea, utilizarea lor, principalii producatori si preturile sint prezentate in aceasta sectiune.

Mulineta :

Principalele componente ale mulinetei de crap, ilustrate avand detalii fotografice si o sectiune despre caracteristicile mulinetei, preturi si producatori.

Accesorii monturi :

De la agrafe si anouri, clipsuri, crosete si opritoare de momeala, materiale solubile (PVA) si pasta de plumb pina la penar si foarfeca, va prezentam toate accesoriile folosite in realizarea si pastrarea monturilor.

Corturi, paturi si saci de dormit :

Ce trebuie sa stim cand le cumparam, care sunt principalii producatori si intervalul de preturi.

Tehnici de pescuit si de nadire :

O sectiune foarte utila pe balta si in etapa de pregatire a partidei de pescuit.

Sfaturi si secrete :

A fost nevoie de multe insistente (si amenintari :)) pentru a scoate de la pescari cu experienta sfaturile cele mai folositoare practicantii sportului obisnuiti.

Mai multe informatii despre aplicatie aici.

Citeste mai multe despre:
RoBBeRica

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!