HomeStiri › Dual SIM F2 Crony cu touchscreen

Dual SIM F2 Crony cu touchscreen

20 iunie 2011 | 09:58
Allview lanseaza astazi telefonul mobil F2 Crony, un telefon mobil Dual SIM cu touchscreen.
Dual SIM F2 Crony cu touchscreen
F2 Crony are un ecran tactil de 3 inch, dimensiuni de 107x53x12,5 mm si camera foto cu flash.

Smartphone-ul are o interfata cu 3 ecrane virtuale intre care se poate naviga si care pot fi personalizate prin widget-uri. Interfata dispune si de o bara de meniu interactiva prin care se acceseaza functiile importante ale telefonului. La caracteristicile de uzabilitate ale telefonului se adauga functia de copiere/ lipire prin care link-uri, propozitii si cuvinte pot fi inserate in alte module de text.

In ceea ce priveste suportul multimedia F2 Crony are Radio FM – activ fara conectarea castilor,  aplicatie de inregistrarea audio si video, camera de 3.2 MP cu blitz si un media player care reda atat fisierele audio cat si pe cele video. Functia de bluetooth 2.0 A2DP transmite semnal audio de inalta calitate (stereo) catre dispozitivele compatibile. Tot prin bluetooth F2 Crony sincronizeaza agenda, calendarul si sarcinile din memorie cu un server de sincronizare.

F2 Crony se poate conecta la internet prin GPRS si EDGE prin browser-ul nativ. Accesul la retelele sociale si la unele aplicatii precum Facebook, Twitter, Vremea, Google Calendar, Flickr, Picasa, Stiri, Sport, Jocuri si Google Search va fi facilitat de aplicatia preinstalata Snaptu, in timp ce mesageria instant va fi posibila prin aplicatia eBuddy care este compatibila cu Yahoo!, MSN, AIM, Google Talk. F2 Crony va oferi acces direct si catre magazinul Allview de aplicatii unde utilizatorii pot descarca gratuit sute de jocuri si programe utile.

Fisierele media pot fi stocate in memoria interna sau pe cardul micro SD de pana la 16 GB. Datorita bateriei de 900mAh cu care este dotat, telefonul va asigura un timp de asteptare de 180h si mai mult de 240 de minute de convorbire.
Citeste mai multe despre: , , , , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!