HomeStiriFilme › Asa arata televiziunea viitorului

Asa arata televiziunea viitorului

6 decembrie 2011 | 10:32
Sony a prezentat modul in care compania vede cum va arata televiziunea si industria cinematografica in viitorul apropiat. Aceasta ?erupe? din pereti, da senzatia ca sunteti in interiorul actiunii si chiar va permite sa interactionati cu obiectele din cadru.
Asa arata televiziunea viitorului
Tehnologia este imprumutata de la simulatoarele de zbor militare in care pilotii incearca sa faca fata luptelor intr-un mediu virtual complet creat prin montarea cate unui televizor pe fiecare perete din incapere.

Puteti urmari in materialul video de mai jos cum Sony transpune televiziunea viitorului intr-un videoclip care nu a necesitat nici macar post-productie sau modificari generale si pentru realizarea caruia s-au folosit doar proiectoare pentru fiecare perete si o camera EyeToy Sony pentru PS3.

Este adevarat ca Sony a trisat putin in realizarea acestui clip prin folosirea catorva actori mascati in fundal, totusi este o optiune serioasa pentru viitor daca ne inchipuim cum ar fi daca am urmarii o productie cinematografica in acest mod.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!