HomeStiriFilme › Celebrul joc Space Invaders va avea filmul sau

Celebrul joc Space Invaders va avea filmul sau

13 iulie 2011 | 11:05
La Hollywood se zvoneste ca producatorul Lorenzo di Bonaventura si Gigi Pritzker, proprietarul drepturilor asupra realizarii unui film care sa aiba la baza celebrul joc Space Invaders sunt in cautarea unui scenarist bun pentru a da unda verde proiectului.
Celebrul joc Space Invaders va avea filmul sau
Bonaventura are deja experienta in adaptarea productiilor cinematografice dupa jocurile video, fiind unul dintre producatorii lui Transformers, GI Joe: Rise of Cobra etc. De asemenea, Space Invaders este doar unul din jocurile ce urmeaza sa fie adaptate pentru marele ecran de catre Bonaventura, pe lista de asteptare aflandu-se Asteroids, Missile Command, si, evident, Angry Birds.

Va reamintim ca jocul Space Invaders a fost creat in anii '80 de catre un japonez si reprezinta unul dintre celebrii stramosi ai jocurilor video. De la lansare, jocul a avut incasari de doua miliarde de dolari americani, iar pana in 2007, compania Taito japoneza care detinea drepturile asupra lui a incasat nu mai putin de 500 de milioane de dolari profit in urma acestui joc. Jocul a fost asimilat cu Atari 2600, consola care se vindea cu Space Invaders preinstalat.

Citeste mai multe despre: , , , , , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!