HomeStiriFilme › Extraterestrii vs. Dinozauri, film in productie la Hollywood

Extraterestrii vs. Dinozauri, film in productie la Hollywood

12 mai 2011 | 09:00
Regizorul Barry Sonnenfeld, cunoscut pentru Men In Black, va incerca sa exploreze consecintele biologice si istorice ale unei invazii extraterestre intr-o vreme in care dinozaurii erau stapanii planetei, dar avand o inteligenta mult mai avansata decat se credea pana acum.
Extraterestrii vs. Dinozauri, film in productie la Hollywood
Sonnenfeld a incheiat un parteneiat cu Liquid Comics si producatorul Arnold Rifkin pentru a duce la indeplinre un proiect ciudat: extraterestrii au invadat Pamantul in urma cu multe milioane de ani, pe vremea cand dinozaurii inca existau.

La acest film (si nuvela grafica) va participa Grant Morrison, autor al unor benzi desenate celebre (New X-Men, Batman, JLA, Animal Man, The Invisibles, Sebastian O etc). Morrison va fi si scenaristul filmului.

Printre cele mai cunoscute proiecte ale lui Morrison se afla suita de 12 benzi desenate All Star Superman si Final Crisis. In acest moment lucreaza la o noua iterare a lui Batman, numita momentan Batman Incorporated. 
Citeste mai multe despre: , , , ,
Alin Barbulescu

Ce parere au cititorii

...

Runner
12 mai 2011, 11:56

aha... prima oara cand am auzit de titlul asta am zis ca va fi o alta "capodopera" a "vestitei" companii Asylum Entertainment. Dar oricum... nu cred ca va fi cine-stie-ce...

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!