HomeStiriFilme › Filme pentru toate gusturile: o gradina zoo, Sherlock Holmes si hobitii

Filme pentru toate gusturile: o gradina zoo, Sherlock Holmes si hobitii

11 iulie 2011 | 14:18
Zookeeper, cu Rosario Dawson si Kevin James secondati de vocile lui Adam Sandler, Cher si Sylvester Stallone a fost lansat la sfarsitul saptamanii trecute.
Filme pentru toate gusturile: o gradina zoo, Sherlock Holmes si hobitii
O comedie pe gustul fanilor lui Dr. Dolittle, Zookeeper (Omu'de la Zoo) e povestea lui Griffin Keyes, un ingrijitor al parcului zoologic, care este invatat de un leu, o gorila, o leoaica, un elefant, un urs, un tigru si o maimuta capucin cum sa o cucereasca pe femeia iubita.Nici fanii lui Sherlock Holmes nu au fost uitati. Desi mai este de asteptat pana la lansarea filmului care va avea loc in decembrie, Warner Bros. s-a gandit sa ne "indulceasca" asteptarea si sa dezvaluie doua postere ale filmului "Sherlock Holmes: A Game of Shadows", avandu-i pe afis pe Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace si Jared Haris.
Iar admiratorii creatiilor lui Peter Jackson si Guillermo del Toro vor fi incantati sa vada prima fotografie a lui Nori (Jed Brophy), Ori (Adam Brown) si Dori (Mark Hadlow) anuntand The Hobbit: An Unexpected Journey care va avea premiera pe 14 decembrie 2012.

Citeste mai multe despre: , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!