HomeStiriFilme › Green Lantern, dezamagitor si lider la box-office

Green Lantern, dezamagitor si lider la box-office

21 iunie 2011 | 09:10
Filmul “Green Lantern” si-a facut debutul in acest weekend, inregistrand cele mai mari incasari la box-office, cel putin in Statele Unite, dar sub asteptarile producatorilor.
Green Lantern, dezamagitor si lider la box-office
Potrivit estimarii Warner Bros., Green Lantern a adunat incasari de circa 52,7 milioane de dolari, abia atingand suma minima prognozata pentru acest film, in cele trei zile in care a fost prezentat in Statele Unite si Canada.

Versiune 3D produsa de Warner Bros. va trebui sa recupereze pe alte continente pentru a echivala bugetul de productie de 200 de milioane de dolari si bugetul de marketing de 125 de milioane de dolari. Desi aceste cifre nu au fost confirmate de producatori, nici nu au fost facute publice sumele oficiale.

Intr-o situatie ideala, Green Lantern ar fi trebuit sa adune 55 de milioane de dolari, dar criticile au distrus reputatia filmului care il are in rol principal pe Ryan Reyolds. Acest supererou destul de obscur s-a nascut in benzile desenate DC Comics, fiind lansat imediat dupa Thor (65 de milioane de dolari) si X-Men (55 de milioane de dolari).

Citeste mai multe despre: , , ,
Paul Davidescu

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!