HomeStiriFilme › Hobitul promite sa ne vrajeasca

Hobitul promite sa ne vrajeasca

25 aprilie 2012 | 11:15
Peter Jackson a prezentat 10 minute din cea mai recenta productie a sa, "Hobitul".
Hobitul promite sa ne vrajeasca
Productia, avand titlul original The Hobbit: An Unexpected Journey a fost filmata in Noua Zeelanda, utilizand un numar mai mare de cadre pe secunda (48), pentru o mai buna imagine. Miscarea pare mult mai realistica si este mult mai placuta pentru ochi.

Pana la premiera din decembrie mai avem de asteptat, iar filmul se afla inca in etapa de editare. Ii vom vedea atunci pe Martin Freeman in rolul lui Bilbo Baggins, Ian McKellen interpretandu-l pe Gandalf si Orlando Bloom din nou in rolul lui elfului Legolas.   

Ecranizarea cartii lui Tolkien se va face printr-o serie de doua filme, iar Jackson a lucra in paralel si la partea a doua a filmului, The Hobitt: There and Back Again, filmand ambele productii in versiune 3D. Cel de-al doilea film va ajunge in cinematografe de-abia in decembrie 2013 insa.

Tehnica utilizata de Jackson si pe care si Cameron intentioneaza sa o foloseasca pentru continuarea filmului "Avatar" va impune multor sali de cinematograf sa isi adapteze echipamentele la noile cerinte. Pretul este corect: o imagine uluitoare si cursiva, culori stralucitoare, senzatia ca esti cu adevarat in mijlocul actiunii.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!