HomeStiriFilme › John Carter - eroii raman eroi si pe alta planeta

John Carter - eroii raman eroi si pe alta planeta

8 februarie 2012 | 11:18
Unul dintre cele mai asteptate filme in 2012 a avut premiera noului trailer in timpul unuia dintre cele mai vizionate programe ale anului: clipul de peste un minut pregatit de producatori pentru "John Carter" a rulat in timpul Super Bowl.
John Carter - eroii raman eroi si pe alta planeta
Filmul spune povestea unui veteran al Razboiului Civil, capitanul John Carter (interpretat de Taylor Kitsch) care ajunge pe Marte pentru a se trezi in mijlocul unui conflict intre locuitorii planetei rosii.

Povestea are destul de multe aspecte clasice - el erou, ea printesa, ei se indragostesc. Printesa are nevoie de erou, el ii salveaza viata si o ajuta. Asta nu reduce insa din farmecul efectelor speciale - sa nu uitam ca este o productie Walt Disney Pictures, cu un buget estimat la 250 de milioane de dolari. Filmul are la baza o poveste "Printesa de pe Marte", publicata initial de Edgar Rice Burroughs (sub pseudonimul de Norman Bean) sub forma unei mini serii din februarie pana in iulie 1912. Adica acum 100 de ani, corect. Preproductia filmului a inceput in 1931, ceea ce inseamna ca la acest film s-a lucrat 79 de ani, pana la demararea filmarilor din 2010. Initial, trebuia sa fie un film animat, dar casa de productie s-a razgandit dupa o lunga peroada de timp zeci de ani.Si, ca ultim argument pentru fani, muzica din trailer poarta semnatura lui Led Zeppelin.

"John Carter" va ajunge in cinematografele noastre pe 9 martie.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!