HomeStiriFilme › Russell Crowe va juca rolul lui Jor-El, tatal lui Superman

Russell Crowe va juca rolul lui Jor-El, tatal lui Superman

17 iunie 2011 | 09:05
Actorul australian Russell Crowe este in negocieri sa joace rolul tatalui lui Superman in noul film din serie, intitulat “Man of Steel” si care se va lansa in cinematografe in 2012.
Russell Crowe va juca rolul lui Jor-El, tatal lui Superman
Chiar daca studioul nu a confirmat inca actorii care vor juca in filmul Superman, revista Variety afirma ca Russell Crowe va prelua rolul lui Jor-El, tatal biologic al lui Clark Kent, jucat de Henry Cavill. Raportul publicat de revista indica faptul ca Warner Brothers cauta deasemenea si o actrita de prima clasa care sa o joace pe Lara, mama biologica al lui Superman.

Personajul in rolul caruia a fost distribuit Russell Crowe a fost jucat in trecut de actori mari precum Marlon Brando, in 1978, in primul Superman. In serialul Smallville, rolul Larei a fost jucat de Juliam Sands.

Inafara de Cavill, regizorul Zack Snyder a mai ales-o pe Amy Adams pentru rolul lui Lois Lane, Kevin Costner pentru Jonathan Kent, Diane Lane pentru Martha Kent si Michael Shannon drept Zod.
Citeste mai multe despre: , , , , ,
Paul Davidescu

Ce parere au cititorii

super rol

MariaRamona
28 iunie 2011, 18:15

Cred ca Russell Crowe este potrivit in rolul tatalui lui Superman,este un actor talentat si cred ca i se potriveste rolul bine.

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!