HomeStiriFilme › Scarlett Johansson goala pusca pe net

Scarlett Johansson goala pusca pe net

15 septembrie 2011 | 12:54
Actrita de 26 de ani, Scarlett Johansson, s-a trezit in cursul diminetii ca o serie de poze nud facute chiar de ea cu telefonul mobil au fost sustrase si distribuite pe Internet.
Scarlett Johansson goala pusca pe net
Conform Reuters, FBI investigheaza cateva site-uri de scandal, printre care si TMZ, incercand sa afle cum au reusit acestea sa puna mana pe doua fotografii realizate cu telefonul mobil al vedetei ce o suprind pe aceasta in doua ipostaze compromitatoare: topless si cu posteriorul gol golut.

Desi FBI nu a precizat in ce moment se afla ancheta, este lesne de inteles ca telefonul mobil al vedetei a fost interceptat iar cele doua imagini au fost sustrase pe aceasta cale.


Conform lui Harvey Levin de la TBZ.com exista un grup de hackeri specializati in interceptia telefoanelor mobile ale vedetelor din care sustrag discutii, sms-uri, e-mail-uri si uneori chiar imagini compromitatoare pe care apoi le vand ziarelor de scandal pe bani buni.

Tot el confirma si ca Jessica Alba sau Vanessa Hudgens au fost hackuite in acelasi mod de catre acestia dupa care au trimis imagini compromitatoare la tabloidele sau site-urile de scandal.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!