HomeStiriFilme › Sony transmite in direct in 3D Wimbledon 2011

Sony transmite in direct in 3D Wimbledon 2011

28 iunie 2011 | 08:20
Sony anunta ca cele mai importante posturi de televiziune din lume, dar si lanturi de cinematografe renumite vor produce si transmite in format 3D semifinalele si finalele masculine, precum si finalele feminine ale turneului de tenis Wimbledon 2011.
Sony transmite in direct in 3D Wimbledon 2011
Incepand din 16 iunie 2011, cinci companii de televiziune (din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Germania, Italia si Suedia) au confirmat ca vor transmite in direct productia Sony 3D a meciurilor de la Wimbledon.

Transmisiunile din salile de cinema: meciurile de tenis de la Wimbledon vor putea fi urmarite in direct in format 3D in cinematografe din peste 17 tari din intreaga lume

Incepand din 16 iunie 2011, au fost confirmate transmisiuni live in format 3D ale productiilor Sony de la Wimbledon in peste 200 de sali de cinema din Marea Britanie, Irlanda, Spania, Italia, Portugalia, Belgia, Germania, Austria, Statele Unite ale Americii, Canada, Thailanda, Hong Kong, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador si Uruguay – 17 tari si regiuni in total.

In prezent, Sony negociaza cu companiile de televiziune si de cinema din mai multe tari si regiuni din lume, astfel incat transmisiunile sa aiba loc in cat mai multe puncte de vizionare, simultan. Poate cineva din Romania ar putea fi interesat de distributia acestui eveniment?

Citeste mai multe despre: , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!