HomeStiriFilme › The Expendables: Puternici si activi la varsta inaintata

The Expendables: Puternici si activi la varsta inaintata

1 august 2011 | 13:12
Ati vazut "The Expendables"? Daca da, atunci mi-am asumat un risc si s-ar putea sa nu mai cititi articolul mai departe
The Expendables: Puternici si activi la varsta inaintata
Daca nu, tin sa va anunt ca ati pierdut cel mai testosteronic film al inceputului de mileniu - intelegand prin inceputul de mileniu cam prima suta de ani.

Nu ne credeti? Avem doua argumente. Distributia care ii include pe Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Randy Couture. Argumentul numarul doi - trailerul pe care va invitam sa il urmariti.Ei bine, acum ca am ajuns cu totii la concluzia ca e filmul secolului cu testosteron, clisee si tot ce mai are industria cinematografica mai de clasa din categoria "baieti rai de buni si cu suflet de aur", tinem sa va anuntam ca va fi si o continuare - The Expendables 2. Orice producator ar fi incercat macar sa conceapa o varianta feminina, in speranta unui succes mai... de casa. Dar nu, nici gand. Asa ca in partea a doua vor fi si mai multi - oare cum vor incapea pe ecran? Langa Stalone, Statham, Lundgren, Rourke, Schwarzenegger si Willis vor fi si John Travolta, Chuck Norris si Jean-Claude Van Damme. Cel putin asa se lauda studioul de productie din Bulgaria, acolo unde urmeaza sa se filmeze.

E ca si cum toti cei de mai sus - intamplator destul de inaintati in varsta - se strang la... un suc si incep sa arate fiecare ce stie cel mai bine. Categoric daca vor face si filmul trei, il declaram cel mai activ club de pensionari. Si acum, liber la glume. Noi pariem pe echipa lui Chuck Norris. Se zice ca el a reusit sa numere pana la infinit. De doua ori. Si ca poate sa aplaude cu o singura mana.
Citeste mai multe despre: , , , , , , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!