HomeStiriFoto Video › Adio 2011, bun venit CES 2012

Adio 2011, bun venit CES 2012

30 decembrie 2011 | 17:00
In timp ce noi ne pregatim de sfarsitul de an, industria IT se pregateste de un alt eveniment major: CES 2012, care va avea loc pe 10-13 ianuarie, la Las Vegas.
Adio 2011, bun venit CES 2012
 Aici se va da tonul "modei" IT si ceea ce va aparea in anul care vine va fi sub semnul prezentarilor de la CES.

Nu e de mirare ca anunturile companiilor au inceput deja sa iasa la suprafata, oficiale sau ca niste mici scapari de marketing.

LG a anuntat un noul televizor 3D, dar unul uimitor, de 84 de inci, capabil de o rezolutie de 3840 x 2160. Motorul de conversie 2D-3D permite vizualizarea in formatul 3D a oricarui continut. In plus, adancimea pentru vizualizare 3D poate fi modificata de catre utilizator.

Cele doua difuzoare cu care este dotat televizorul permit controlul sunetului la o calitate remarcabila. Daca mentionam si control vocal al televizorului alaturi de control prin gestica, similar Nintendo Wii, noul televizor urias de la LG se anunta a fi desprins din filmele SF.

Evident, exista si o parte negativa: pretul. Este putin probabil ca noul TV LG va fi accesibil pentru multi, dar partea buna este ca macar ne vom putea bucura de dezvoltarea tehnologica a timpului nostru si vom putea sa il admiram, indirect, la CES.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!