HomeStiriFoto Video › Canon lanseaza noul EOS 650D

Canon lanseaza noul EOS 650D

8 iunie 2012 | 11:37
Canon lanseaza astazi EOS 650D – un SLR Digital usor de folosit, care ofera o calitate superioara a imaginilor si utilizare simpla a ecranului tactil, permitand oricui sa faca fotografii sau filmari Full HD.
Canon lanseaza noul EOS 650D
Ideal pentru fotografii amatori, EOS 650D combina moduri automate de fotografiere cu o serie de elemente avansate – fiind usor de folosit la inceput si cu o gama larga de moduri manuale de explorat ulterior.

650D este primul EOS cu sistem dual AF, ce asigura detalii exceptionale la fotografiere și focalizare continua la filmare. Camera este propulsata de un senzor Hibrid CMOS de 18 megapixeli si procesare DIGIC 5, ce permite capturarea de imagini cu rezolutie maxima, de pana la 5 cadre pe secunda. Ecranul tactil capacitiv rabatabil, permite operatiuni rapide si usoare, oferind acces instant catre o vasta colectie de setari si moduri de decor.


Ideal pentru inregistrarea in lumina scazuta, fara flash, camera prezinta un interval ISO 100-12,800, permitand capturarea de imagini naturale, cu zgomot minim, in timp ce un ISO extins la 25,600 ofera posibilitatea fotografierii in conditii de luminozitate foarte scazuta.

EOS 650D este primul EOS entry-level ce ruleaza pe procesare DIGIC5 și ofera viteza sporita, raspuns bun si reproducere avansata de culoare. Procesarea 14bit de imagine DIGIC 5 ofera tranzitii fine si subtile intre tonuri de culoare, precum cele ale cerului seara, in timp ce puterea sporita de procesare, face camera ideala pentru inregistrarea de activitati precum fotbalul sau alte sporturi.

Noul auto-focus dual permite inregistrarea usoara a imaginilor focalizate corect, indiferent de captura realizata. Sistemul auto-focus in 9 puncte all cross, ofera performante exceptionale pentru capturarea cu precizie ridicata a imaginilor in cazul fotografiilor sportive, de actiune sau de natura. in plus, noul sistem Hibrid AF ofera focalizare continua la filmare sau cand se inregistreaza in modul Live View1.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!