HomeStiriFoto Video › Canon modeleaza viitorul in realitatea virtuala

Canon modeleaza viitorul in realitatea virtuala

28 iunie 2012 | 08:59
Canon?s Mixed Reality (MR) este numele proiectului prezentat de Canon si care revolutioneaza conceptul de realitate virtuala.
Canon modeleaza viitorul in realitatea virtuala
Zilele acestea a fost prezentat oficial un nou concept de utilizare a realitatii virtuale. Aceasta initiativa vine tocmai din partea unei companii de la care ne asteptam mai putin: Canon. Proiectul, denumit Canon’s Mixed Reality permite utilizarea realitatii virtuale pentru a proiecta, construi si chiar testa interactiv diferite produse virtuale care, odata finistate in acest mod, pot intra direct pe linia de asamblare a fabricilor.

Exemplul ales de echipa de cercetatori Canon a fost imprumutat din industria auto si puteti sa vizualizati rezultatele in materialul video atasat. Inginerii pot pune la punct un proiect complet pentru ca apoi, cu ajutorul realitatii virtuale, sa il expuna privirilor potentialilor clienti prin intermediul ecranelor pe care potentialii cumparatori pot vizualiza creatia inginerilor din toate unchiurile.


Detaliile produsului finit din realitatea virtuala imaginata de Canon poate fi atat de exact incat acesta este in masura sa imite perfect materialele existente in "lumea reala". Suntem curiosi ce aplicabilitate va avea aceasta inventie in viitorul apropiat in privinta fotografiei.
Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!