HomeStiriFoto Video › Continut 3D gratuit pentru Samsung 3D Smart TV

Continut 3D gratuit pentru Samsung 3D Smart TV

14 iulie 2011 | 12:05
Samsung Electronics a lansat o noua modalitate de a accesa continut 3D pentru televizoarele Samsung 3D Smart TV.
Continut 3D gratuit pentru Samsung 3D Smart TV
Aplicatia Explore 3D, deja disponibila in Europa, ofera acces la zeci de videoclipuri si filme 3D gratuite – toate in streaming HD – inclusiv trailere, videoclipuri muzicale si documentare intregi. Printre highlight-urile din momentul lansarii se numara 10 filme de la cinematografele IMAX, care erau pana acum disponibile pentru uz casnic doar via BluRay. Samsung are in plan adaugarea constanta de content aditional pana la finalul anului, pentru a satisface cererea crescuta de continut 3D atractiv din partea utilizatorilor de Smart TV.

Totodata, Samsung a alocat o divizie speciala dedicata initierii de discutii cu dezvoltatorii locali, pentru a facilita crearea si lansarea cat mai multor aplicatii adaptate nevoilor utilizatorilor romani. Pana la sfarsitul anului 2011, Samsung Electronics Romania va lansa mai multe aplicatii cu content relevant pentru piata locala, dedicate noilor serii de televizoare Samsung Smart TV.

Samsung va lansa 3D Entertainment pack, continand doua perechi de ochelari activi Bluetooth 3D, la un pret de retail de aproximativ 79 Euro. Utilizarea acestor ochelari activi confortabili va da nastere unei imagini 3D Full HD din aproape orice pozitie din camera.

"Suntem dedicati imbunatatirii calitatii si accesibilitatii experientei Samsung 3D Smart TV. Combinarea beneficiilor capacitatilor VoD a Samsung Smart TV cu experienta unei imagini 3D complete este un pas firesc si va consolida leadershipul Samsung pe piata televizoarelor 3D din Europa," a declarat Ana Pasculescu, Product Manager LCD&LED din cadrul Samsung Electronics Romania. " Oferirea catre utilizatorii Samsung a accesului exclusiv la continut 3D gratuit va alimenta adoptarea si sustinerea dezvoltarii de continut mai bogat si mai captivant inclusiv la nivel local."
 
Cota de piata a Samsung in 2010 a fost de peste 60% pe piata europeana a televizoarelor 3D. Samsung a fost prima companie care a lansat o aplicatie de tip magazin bazata pe HDTV: Samsung Apps.
Citeste mai multe despre: , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!