HomeStiriFoto Video › Nikon lanseaza o multime de camere foto

Nikon lanseaza o multime de camere foto

24 august 2011 | 13:40
Daca tot e vara, iata ca traditia se repeta si mai toti marii producatori de camere video isi lanseaza diverse noi modele, care mai de care mai dotate si performante.
Nikon lanseaza o multime de camere foto
Nikon de aceasta data au lansat mai multe modele, intre care amintim Coolpix P7100, la un pret de 500 de dolari si o rezolutie de 10,1 megapixeli si un zoom optic de 7,1x.


O camera “standard” pentru orice utilizator este modelul AW100, la un pret de 380 de dolari care are 16 megapixeli, zoom de 5x si video Full HD, alturi de specificatii pentru “aventurieri”: GPS si rezista sub apa pana la o adancime de aproximativ 10 metri.
In plus, acest model rezista si la temperaturi negative, putand fi folosit pana la minus 10 grade celsius si la caderi de la o inaltime de 1,5 metri.


Un model foarte interesant este S1200pj, care la pretul de 430 de dolari are inclus un mini-proiector in timp ce nici specificatiile nu sunt chiar de lepadat, rezolutie de 14,1 megapixeli, zoom optic de 5x si filmare video 720p, iar cel mai interesant este ca el poate fi folosit si pentru redarea continutului video de pe calculatoare sau telefoane inteligente.

In final, nici cei care sunt adeptii simplitatii nu sunt lasati la o parte, pentru ca Nikon s-au gandit si la ei, prin modelul Coolpix S100, unul point and shoot, pentru cei care nu au prea multe cunostinte despre foto, care are intre caracteristici un senzor de 16 megapixeli, filmare Full HD si un mod 3D.

Citeste mai multe despre: , , , ,
Catalin Calciu

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!