HomeStiriFoto Video › Si televizoarele pot fi inteligente!

Si televizoarele pot fi inteligente!

10 ianuarie 2012 | 13:03
Samsung Electronics a lansat la CES 2012 cele mai noi serii de LED si Plasma TV, cu functii si optiuni care redefinesc conceptul de televizor.
Si televizoarele pot fi inteligente!
Cele trei noutati tehologice sunt Smart Interaction, Smart Content si Smart Evolution. Smart Interaction permite lansarea si utilizarea mai usoara a unor aplicatii prin intermediul optiunilor Motion Control, Voice Control si Face Recognition. Smart Content ofera, asa cum si sugereaza, continut inteligent: acces la fotografii intr-un cloud pentru dispozitive inteligente, monitorizeaza sanatate, acceseaza continut educational pentru copii. Smart Evolution le permite utilizatorilor sa se bucure de cele mai recente tehnologii inteligente.

Televizoarele premium Smart TV, lansate în 2012, vor prezenta tehnologia Samsung Smart Interaction – o platforma intuitiva care foloseste functiile de comanda Motion Control, Voice Control si Face Recognition. Smart Interaction completeaza telecomanda si cauta sa ofere utilizatorilor mai multe optiuni si comoditate in utilizarea televizorului.

Televizorul poate fi deshis sau inchis prin comanda vocala, intr-una din cele peste 20 de limbi suportate de tehnologie. Cu o miscare a mainii pot naviga pe Internet si pot alege un link.

Primele servicii exclusive Smart Content includ Albumul Family Story, functia Fitness (televizorul poate fi conectat la un smartphone Samsung), aplicatia Kids, cu o interfata prietenoasa pentru copii si posibilitate de monitorizare pentru parinti.

In cazul televizoarelor premium Samsung Smart TV trebuie mentionat noul procesor dual-core, care permite multitasking.

Seria de televizoare de la Samsung asigura vizualizare atat in 2D cat si in 3D. Tehnologia Micro Dimming Ultimate  analizeaza individual imaginea fiecaruia din cele cateva sute de patratele in care este impartit ecranul pentru a optimiza lumina LED si semnalul video pentru fiecare dintre acestea, marind cantitatea de alb in functie de nevoie. Rezultatul este o crestere a luminozitatii cu pana 20%.

Rama televizoarelor din noua serie este ultra-subtire, de doar 5 mm, in cadrul modelelor premium, iar restul modelelor LED au un grosime de 1,27cm.

Cea mai avansata plasma creata de Samsung este E80000. Are latimea de 1,5 inch, rama ultra-subtire, de culoare negru metalizat cu margini transparente. Real Black Pro Panel asigura cele mai adanci niveluri de negru, culori indraznete si contrast mai mare.
Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!