HomeStiriFoto Video › Sony aduce in Romania inca doua camere foto

Sony aduce in Romania inca doua camere foto

10 august 2011 | 11:22
Sony a anuntat lansare a doua camere in Romania. Este vorba despre NEX-C3 si SLT-A35.
Sony aduce in Romania inca doua camere foto
NEX-C3 are un ecran LCD  Xtra Fine cu tehnologie TruBlack de 7,5 cm, cu posibilitate de inclinare in orice unghi. Rezolutia senzorului CMOS Exmr APS HD este imbunatatita la 16,2 MP, pentru a permite inregistrarea video HD la 720p. Interfata Photo Creativity inlocuieste termenii tehnici cu unii accesibili si usor de inteles pentru a le permite si amatorilor sa realizeze fotografii de profesionisti.

Optiunea Picture Effect permite adaugarea unor caracteristici fotografiei fara a fi necesara o editare ulterioara, precum Imagine Retro, Culoare Partiala, Contrast monocrom inalt, Toy Camera sau Piele fina.

Cu functia 3D Sweep Panorama sunt surprinse imagini cu un orizont larg, care pot fi vizualizate pe un televizor 3D iar optiunea Auto HDR stocheaza trei expuneri succesive de mare viteza pentru a capta detaliile umbrei si luminii profunde intr-un singur cadru.

Eficienta bateriei a fost imbunatatita pentru a putea fotografia 400 de cadre pe incarcare, cu 20% mai mult fata de versiunile anterioare NEX-5 si NEX-3.

Obiectivul cu montura E, de 30 mm, cel mai usor obiectiv pentru o camera cu obiective interschimbabile dispune de un raport 1:1 marire si distanta mica de lucru de doar 2,4 cm. SEL30M35 dispune de o lentila ED si trei lentile sferice performante.

O alta optiune pentru noua camera foto de la Sony este blitul HVL-F20S, cu o puterere generoasa, alimentat direct de camera si cu un capat ajustabil.

NEX-C3 va fi disponibil de la sfarsitul luni august in Romania la un pret de 2.799 Ron cu obiectiv 18-55 mm si impreuna si cu obiectivul 55-200mm la 3.249 ron. Noul blit va fi disponibil in cursul acestei veri.

SLT-A35 ofera viteze de fotografiere similare aparatelor profesioniste. Camera incorporeaza functia de fotografiere de mare viteza cu Tele-zoom. Modul rapid de 5,5cps permite fotografierea continua la rezolutie maxima, cu focalizare automata in permanenta.

Proceosrul BIONZ si senzorul CMOS Exmor APS HD asigura imagini si clipuri video bogate in detalii. Sensibilitatea maxima este ISO 12800, ceea ce permite captura de imagini in conditii de lumina slaba.

A35 cu tehnologie Translucent Mirror va fi disponibila in Romania din septembrie, in doua variante de echipamente: cu obiectiv 18-55mm, la 3.099 lei si, in plus si cu obiectiv 55-200mm la 3.999 lei.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!