HomeStiriFoto Video › Sony lanseaza noua camera foto compacta NEX-5N

Sony lanseaza noua camera foto compacta NEX-5N

14 septembrie 2011 | 11:35
Alaturi de NEX-5N ce promite cea mai rapida fotografiere din lume cu focalizare rapida si precisa, NEX-7, α65 si α77 intregesc seria produselor vedeta din portofoliul Sony din aceasta toamna
Sony lanseaza noua camera foto compacta NEX-5N
Noul NEX-5N de la Sony duce performantele si mai sus, oferind accesarea posibilitatilor creative ale unei camere DSLR intr-un dispozitiv usor de transportat. Cu un invelis din magneziu si cu dimensiune de 23,3 mm in cel mai subtire punct, noua camera NEX-5N promite raspunsuri accelerate de eliberare a declansatorului, de aproximativ 0.02 secunde1: cel mai rapid dintre toate camerele cu obiectiv interschimbabil din lume.

Sensibilitatea este marita la ISO 25600, cea mai mare dintre camerele cu obiective interschimbabile cu tehnologie fara oglinda, permitand o fotografiere fara trepied de foarte buna calitate in conditii de luminozitate scazuta.


Camera NEX-5N inregistreaza video Full HD AVCHD ver. 2.0 (Progresiv) cu o calitate inalta a sunetului stereo, la frecventa 50p, de asemenea, o premiera pentru camerele cu obiectiv interschimbabil cu senzor de dimensiune APS-C. Citirea mai rapida facilitata de senzor creste rata maxima a cadrelor pana la 60 cps, fata de anteriorul 30cps.

Optiunea Picture Effect, introdusa pentru prima data pe NEX-C3, simplifica obtinerea unor efecte artistice doar cu ajutorul camerei, fara a fi nevoie de post-procesare PC.

In modul Speed Priority Continuous, camera NEX-5N surprinde cadre active cu pana la 10 cps (viteza propriu-zisa depinde atat de conditiile de fotografiere, cat si de performanta cardului de memorie). Aceasta reprezinta cea mai rapida fotografiere in rafala dintre camerele cu obiectiv interschimbabil, fara oglinzi1.

Ecranul LCD Xtra Fine de 7,5 cm (3.0") se inclina pana la 80° in sus sau pana la 45º in jos pentru o vizualizare usoara din orice pozitie de fotografiere. Tehnologia TruBlack asigura detaliile si contrastul superb cu reflexii reduse ale soarelui pe ecran.

Modelul este disponibil in Romania incepand cu finalul lunii septembrie, la 3,199 lei (pachet cu obiectiv zoom E18-55 OSS).

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!