HomeStiriFoto Video › Sony prezinta primul Handycam 3D in Romania

Sony prezinta primul Handycam 3D in Romania

22 iunie 2011 | 10:16
Baneasa Shopping Center, lume buna, coafura rezista. Zgribuliti de somn, ziaristii se imping intr-un grup compact pentru a pune ochii pe prima camera video Handycam 3D de la Sony. Pretul la fel ca si coafura: 6,999 RON.
Sony prezinta primul Handycam 3D in Romania
TD10E, este primul model de camera video 3D, handycam, destinat binainteles utilizatorului casnic autohton. Cu aceasta ocazie aflam de la Tomohiro Nakashima, country manager in mai multe tari balcanice, printre care si Romania ca Sony isi concentraza eforturile in acest an pentru crearea unui spatiu 3D personal, adica catre segmentul de piata non-business, adica a utilizatorilor obisnuiti. Aceasta veste ne face sa uitam pentru cateva secunde de somn. Uitam repede de sentimentul placut cand dam ochi in ochi cu pretul camerei video 3D de la Sony.

Modelul HDR-TD10E reprezinta prima cameră 3D Double Full HD. Mai exact, camera video beneficiază de un sistem cu obiectiv dublu, ce include două dintre componentele principale ale dispozitivului – doua obiective Sony G, doi senzori CMOS Exmor R si doua procesoare de imagine BIONZ. Sistemul dual de inregistrare genereaza posibilitatea de redare a continutului 3D la rezolutie 2D Full HD, automat, pe ecrane 2D, in timp ce continutul 3D poate fi vizualizat fara a fi nevoie de ochelari 3D pe ecranul LCD 3D, clar, Xtra Fine tactil, de 3,5 inci al camerei.

Utilizatorul poate reda clipurile video 3D Full HD pe orice televizor HD compatibil 3D. In plus fata de alte functii inovatoare, zoom-ul optic 10x cu stabilizare de optica de imagine SteadyShot (in modul activ) si modul iAUTO sunt disponibile in 3D. Cu o memorie flash de 64GB, modelul HDR-TD10E este astazi disponibil in magazinele Sony Center.

Citeste mai multe despre: , , , , , ,
Cosda Despa

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!