HomeStiriFoto Video › Televizor HDTV cu sistem de telefonie video

Televizor HDTV cu sistem de telefonie video

22 noiembrie 2011 | 12:19
Inca de la momentul aparitiei primului televizor plat cu diagonala mare s-a pus problema includerii in acesta a unui sistem de telefonie video pentru a comunica prin internet cu persoanele dragi. Intotdeauna lansarea unui astfel de gadget a fost amanata din cauza faptului ca utilizatorul trebuia sa mai achizitioneze inca un echipament care sa ii permita lansarea de apeluri vocale.
Televizor HDTV cu sistem de telefonie video
Biscotti, o companie italiana a prezentat zilele trecute primul televizor HDTV ce include un sistem propriu destinat apelurilor vocale pe ecranele gigantice ale acestora. Acesta se conecteaza prin doua cabluri HDMI la receptorul AV sau de cablu si nu mai implica nici un alt echipament secundar in afara de banala telecomanda.

E drept, pentru a putea initia apeluri vocale prin intermediul telefonului va trebui insa sa scoateti din buzunar 199 de dolari pentru serviciile oferite de companie, inclusiv televiziune.

Din pacate, televizorul nu poate initia apeluri video decat in cazul in care la celalalt capat se afla un interlocutor care detine tot un televizor Biscotti. Cu toate acestea, viitorul suna bine.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!