HomeStiriGames › Angry Birds lansat si pe Facebook

Angry Birds lansat si pe Facebook

15 februarie 2012 | 11:33
14 februarie trebuie tinuta minte ca ziua neagra a productivitatii in companii. Nu din cauza crizei, ci din cauza s-a lansat Angry Birds pentru Facebook.
Angry Birds lansat si pe Facebook
Versiunea lansata pentru Facebook este gratuita la instalare si face referire la ziua indragostitilor. Evident ca pentru sume suplimentare de bani puteti sa va asigurati tot felul de bonusuri in joc, insa versiunea de baza poate fi jucata gratuit.

La o zi de la lansare, jocul stransese peste 15 milioane de „Like-uri” in ciuda faptului ca producatorul Rovio nu a cheltuit nici un ban pentru promovarea acestuia. Mai mult, oficiali ai companiei au declarat ca se asteapta ca peste 40% din incasarile de pe urma jocului sa vina din vanzarile de diferite bonusuri prin intermediul variantei pentru Facebook.

Rovio, care pana la Angry Birds, a mai incercat cu peste 50 de titluri de jocuri care au esuat in linie, a vandut peste 500 de milioane de copii ale jocului in care pasarile nebune trebuie sa distruga porcii cei rai. In fapt, lunar, compania vinde peste un milion de jucarii alaturi de un milion de tricouri Angry Birds.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!