HomeStiriGames › Aplicatia saptamanii: Cartea interactiva pentru copii pe tabletele Apple

Aplicatia saptamanii: Cartea interactiva pentru copii pe tabletele Apple

28 martie 2012 | 15:32
iPad-ul si iPhone-ul pot deveni instrumente ideale de educare in mana parintilor si modalitati excelente de invatare prin joaca pentru cei mici. Utilizarea cartilor interactive pe suport mobil este o solutie perfecta pentru generatia de astazi.
Aplicatia saptamanii: Cartea interactiva pentru copii pe tabletele Apple
Minunata calatorie galactica a lui Zulu, Bob si Pixie (The Great Galactic Journey of Zulu, Bob and Pixie) este o carte interactiva in limba engleza adresata copiilor intre 3 si 9 ani, pentru iPad si iPhone, prin intermediul careia copii patrund intr-o uimitoare lume de povesti, avand ca protagonisti principali trei roboti atat de iubiti de copii.

Jocul, creat de Ascend NetSolutions, o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de aplicatii pentru platformele iOS, surprinde o minuntata calatorie galactica dedicata copiilor, interactiva, animata si atractiva. Cele doua optiuni, de redare a povestii de catre parinti si de auto redare permit atat interactiunea adultilor cu copii cat si parcurgerea cartii de catre copii individual.


Zulu, Bob si Pixie sunt trei robotei care au calatorit prin Univers pana au ajuns in sistemul nostru solar si ii insotesc pe copii intr-o explorare a planetelor. Copii pot invata astfel intr-un mediu interactiv cum sunt pozitionate planetele si pot descoperi lucruri noi si amuzante despre fiecare, prin intermediul scenelor dinamice si fascinante, cu ajutorul animatiilor vii si colorate si al interactiunilor atractive.

Scopul acestei aplicatii este acela de a-i familiariza pe copii cu concepte stiintifice complexe prin prezentarea lor intr-o maniera simpla. De asemenea, cartea ii ajuta pe cei mici sa invete, dezvoltandu-le capacitatea de concentrare, prin intermediul jocului. Povestea se desfasoara gradual si dispune de o serie de animatii atractive si amuzante, de care copiii se pot bucura pe masura ce urmaresc experienta robotilor in spatiu. Textul ritmat si ilustratiile viu colorate completeaza tabloul, ajutand la memorarea datelor stiintifice.

Universul pare mai prietenos si mai accesibil cand e prezentat de trei robotei simpatici, inteligenti si amuzanti.


Caracteristici:

Ilustratii viu colorate, naratiune in versuri.

Animatii antrenante si amuzante.

“Citesc singur” - copiii sau parintii pot citi povestea asa cum vor.

“Auto Play” - povestea este citita in mod automat.

Rezultate:

Cartile interactive ale Ascend NetSolutions transforma invatatul si cititul intr-o experienta captivanta pentru copii. Fiecare poveste implica activitati interactive inovative si atragatoare, contribuind la dezvoltarea creativitatii si imaginatiei copiilor dumneavoastra.

Unde puteti achizitiona:

Itunes link (IPhone) :
http://itunes.apple.com/ro/app/space-robots-great-galactic/id511316138?mt=8

Itunes link (IPad) :
http://itunes.apple.com/ro/app/great-galactic-journey-zulu/id506297136?mt=8


Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!