HomeStiriGames › Aplicatia saptamanii: Death Rally Free

Aplicatia saptamanii: Death Rally Free

19 aprilie 2012 | 10:55
La sfarsitul lui 1996 aparea pe PC-uri un simulator auto ce crea dependenta prin modul in care trebuia sa faci fata curselor mortale la care te angajai. Rally Death oferea posibilitatea sa va inarmati pana in dinti masina de curse pentru a intra apoi intr-un circuit plin de pericole si a va dovedi ca nu sunteti doar un bun sofer, ci si un bun strateg militar.
Aplicatia saptamanii: Death Rally Free
In 2009, producatorul jocului, Remedy, a anuntat lansarea jocului tot pe PC dar de aceasta data gratuit pentru oricine doreste sa il joace. In sfarsit, in 2011, compania a anuntat lansarea pe Android a jocului si in scurt timp acesta a ajuns in top-ul celor mai descarcate aplicatii pentru aceasta platforma.

Jocul este gratuit si va deschide un intreg univers al armelor si munitiilor cu care va puteti echipa masina de curse. Scopul prinicipal este acela de a termina cursele pe primul loc, indiferent daca metoda de metodele alese pentru a castiga. Astfel puteti alege sa aruncati in aer un concurent mai sprinten sau sa ii plasati inteligent o bomba in radiator unui sofer care va urmareste cu insistenta.

De mentionat este si faptul ca jocul poate fi descarcat si pe iPad sau iPhone insa anumite pachete, precum cel multiplayer, pot fi procurate numai contra-cost.


Pe scurt, jocul a fost descarcat de peste 60 de milioane de ori de mai mult de cinci milioane de gameri din intreaga lume. Versiunea gratuita include un mod "cariera" in care aveti posibilitatea de a va demonstra aptitudinile raboinice la volan facand upgrade-uri pe care le deblocati in timp sau achizitionandu-le contra-cost.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!