HomeStiriGames › Aplicatia saptamanii: Sky Gamblers Air Supremacy pentru iOS

Aplicatia saptamanii: Sky Gamblers Air Supremacy pentru iOS

9 martie 2012 | 11:24
Odata cu lansarea noului iPad, Namco a prezentat simultan ultimul sau simulator de zbor construit special pentru noua platforma.
Aplicatia saptamanii: Sky Gamblers Air Supremacy pentru iOS
Sky Gamblers Air Supremacy a fost prezentat de un angajat al Namco, Razvan Baraitaru care l-a descris tocmai in ideea de a demonstra calitatile grafice a noii tablete de la Apple. Echipata cu un procesor A5X quad-core si Retina Display, ceea ce inseamna o reprezentare grafica mult mai buna chiar si decat cea obtinuta pe console precum PS3 sau Xbox 360, noua tableta promite un salt spectaculos in vanzari exact pe piata de divertisment si jocuri prezentandu-se drept o alternativa foarte atractiva pentru pasionatii de jocuri care se deplaseaza des.


Sa revenim insa la joc. Sky Gamblers Air Supremacy se prezinta in primul rand cu o grafica de exceptie, nemaivazuta pana in prezent pe dispozitivele mobile, cu modele de aeronave reprezentate excelent in format 3D, cu zeci de lupte pregatite pentru a pune la incercare indemanarea utilizatorului dar si efecte de exceptie, precum suprafetele metalice reflectorizante sau valurile oceanului sclipitoare ce iti pot afecta vederea chiar si intimpul luptelor aeriene daca nu esti pregatit corespunzator.

Controlul aspura miscarilor aeronavelor se face prin inclinarea tabletei iar suprafata touchscreen va da posibilitatea de a deschide focul cu toate tipurile de munitie din dotare.Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!