HomeStiriGames › Arkane Studios prezinta Dishonored

Arkane Studios prezinta Dishonored

13 iulie 2011 | 08:22
Dishonored este nou un first-person stealth/action adventure dezvoltat de catre Bethesda si Arkane Studios ( cunoscut pentru creatiile Arx Fatalis si Dark Messiah of Might and Magic ).
Arkane Studios prezinta Dishonored
Harvey Smith, unul dintre parintii primelor doua parti ale jocului Deux Ex, alaturi de Viktor Antonov, care a proiectat City 17 in Half-Life 2, si  Raf Colantonio, fondatorul Arkane Studios, sunt cativa dintre membrii echipei ce lucreaza la dezvoltarea jocului.

In joc, veti juca in rolul lui Corvo, un prizonier intemnitat pe nedrept pentru uciderea imparatesei sale. Personajul are abilitati de luptator, puteri supranaturale, precum abilitatea de a utiliza tot felul de dispozitive ciudate. Toate aceste aptitudini il definesc ca un combatant letal.

Jocul contine cateva elemente ce vor defini un gameplay unic: mobilitate, puteri, gadgeturi, imprejurari si AI. Puzzle-urile jocului permit abordarea mai multor solutii, iar deznodamantul depinde in mare masura de solutia aleasa.

Daca ati fost impresionat de Thief, Deux Ex, atunci cu siguranta ca veti juca cu placere si acest joc. Jocul va fi disponibil pe PlayStation 3, PC si Xbox 360.
Citeste mai multe despre: , , , , , ,
RoBBeRica

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!