HomeStiriGames › Astazi este ultima zi cand puteti descarca gratuit jocul Portal 2 pe Steam

Astazi este ultima zi cand puteti descarca gratuit jocul Portal 2 pe Steam

20 septembrie 2011 | 12:03
Astazi este ultima zi in care puteti descarca jocul Portal 2 oferit de Valve prin Steam, absolut gratuit pentru PC si Mac. Daca nu ati jucat Portal, jocul este unul de tip puzzle, foarte simpatic care ofera pana si un mod de joc co-op, asa cum puteti urmarii in materialul video de mai jos.
Astazi este ultima zi cand puteti descarca gratuit jocul Portal 2 pe Steam
Prima varianta a jocului a fost lansata in 2007 si includea in versiunea sa originala 14 nivele de tip puzzle pe care jucatorul trebuia sa le rezolve pentru a salva simpaticul robotel pe care il controla in joc. Pe scurt, jucatorul trebuie sa gaseasca solutia pentru a iesi din diferite incaperi folosindu-se de capacitatea de a se teleporta prin intermediul unui dispozitiv ce poate crea portaluri pentru a descoperi calea de iesire dintr-un labirint de incaperi. Prima versiune s-a bucurat de un succes major pe piata.


In Portal 2 istoria se repeta insa cu cateva imbunatatiri majore. Modul co-op dar si puzzle-urile mai antrenante si realizate cu tehnologia din prezent, fac ca jocul sa arate si sa se desfasoare intr-un mod mult mai spectaculos.

Daca genul Portal 2 este pe gustul dvs, nu mai ezitati nici o secunda, pentru ca astazi este ultima zi in care il puteti descarca si instala gratuit prin intermediul Steam.
Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!