HomeStiriGames › Batman Arkham City se lanseaza pe 21 octombrie in Romania

Batman Arkham City se lanseaza pe 21 octombrie in Romania

18 octombrie 2011 | 10:44
Best Distribution, va invita la lansarea oficiala a jocului video Batman Arkham City, probabil cea mai buna si cea mai asteptata adaptare a unei benzi desenate intr-un joc. Evenimentul va avea loc vineri, 21 octombrie, in GameShop.ro Concept Store din str. Sfanta Vineri nr. 25 din Bucuresti, incepand cu orele 17:00.
Batman Arkham City se lanseaza pe 21 octombrie in Romania
Dezvoltat de studiourile Rocksteady, Batman Arkham City amplifica atmosfera din jocul trecut, trimițand jucatorii, de data asta, in Arkham City, noua inchisoare de maxima securitate pentru raufacatorii din Gotham.

Noua poveste aduce și alte personaje clasice din Gotham, precum Two Face și Catwoman si ofera o experienta autentica, inradacinata intr-o poveste originala si captivanta, precum si un mod de joc ce consta intr-o combinatie de lupte corp la corp, camuflaj si infiltrare, investigari si provocari bazate pe viteza de reactie. Alaturi de multe imbunatațiri la modul de joc, fanii vor se vor bucura de posibiltatea de a intra in rolul lui Dark Knight, cavalerul intunecat.

Jocul se lanseaza doar pentru PS3 si XBOX 360. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre joc, va invitam sa vizitati pagina web http://community.batmanarkhamcity.com/.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!