HomeStiriGames › Blizzard a inaugurat AH-ul pentru Diablo 3 pe bani reali in US

Blizzard a inaugurat AH-ul pentru Diablo 3 pe bani reali in US

14 iunie 2012 | 09:43
Blizzard a lansat oficial casa de licitatii pe bani reali pentru diferitele obiecte din Diablo 3 pe teritoriul Statelor Unite.
Blizzard a inaugurat AH-ul pentru Diablo 3 pe bani reali in US
Momentan, suma maxima licitata pentru vanzarea unui articol este de 250 de dolari americani si deja exista o multime de obiecte puse la vanzare. Blizzard percepe o taxa de un dolar pentru fiecare licitatie incheiata cu succes.

Jucatorii care doresc sa cumpere sau sa vanda prin acest sistem obiecte trebuie sa detina un cont special de autentificare Battle.net si posibilitatea de utilizare a unui card de credit sau un cont PayPal.

Daca in cazul articolelor de imbracaminte din joc Blizzard percepe o taza de un dolar, in cazul celorlalte articole, precum materiale prime, pietre sau aur, compania percepe o taxa de 15% pe tranzactie. Aurul, moneda de schimb in joc, se vinde numai in cantitati de minimum 100.000 de unitati.

De asemenea, pentru operatiunile de retragere a banilor din contul dvs. de Battle.net sunt percepute comisioane de 15% in cazul in care nu doriti sa va achitati cu ei contul de WoW sau sa va cumparati diferite animale de companie.

Nici un cuvant insa despre momentul in care AH-ul va fi deschis si pentru celelalte regiuni din lume.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!