HomeStiriGames › Blizzard, intre un nou expansion WoW si Star Wars: The Old Republic

Blizzard, intre un nou expansion WoW si Star Wars: The Old Republic

9 august 2011 | 14:09
In noua luni, Blizzard a pierdut aproximativ 1.000.000 de jucatori de World of Warcraft.
Blizzard, intre un nou expansion WoW si Star Wars: The Old Republic
O cifra uriasa, care se transpune in 160 de milioane de dolari anual, taxe pentru joc.

Declinul ar putea fi redus prin decizia luata de a permite jucatorilor sa se joace gratuit pana la nivelul 20 si sa plateasca doar dupa aceea, pentru a putea creste pana la nivelul 85.Blizzard nu pare a renunta insa la WoW si, dupa Cataclysm, pregateste Mists Of Pandaria. Cel putin asa putem banui, dupa ce Blizzard a completat o cerere de inregistrare a acestei denumiri (la fel cum a facut si pentru Cataclysm in iunie 2009) si a cumparat un domeniu in urma cu putin timp.

Evident, au inceput deja intrebarile si framantarile fanilor: este vorba despre o rasa noua? Va fi o rasa disponibila atat pentru alianta cat si pentru hoarda sau este doar un nou neam neutru?

Blizzard pare decis sa mearga mai departe, dupa cum ne spune si interesul crescut pentru piata chineza si intrarea pe noi piete, precum cea din Portugalia sau cea din Brazilia. In plus, Diablo III este aproape de finalizare, iar Blizzard lucreaza si la partea a doua din StarCraft II si un alt proiect MMO denumit Titan.

Totusi, trebuie sa tinem cont ca va avea un competitor serios de la Electronics Arts in curand. Testarile beta vor incepe in septembrie pentru Star Wars: The Old Republic.Jocul a avut deja 200.000 de precomenzi in doar primele 6 zile de vanzare, fara sa se stie o data exacta a lansarii sau macar daca aceasta va avea loc in 2011. Povestea se petrece la 300 de ani dupa evenimentele prezentate in celebra serie si are in centru, evident, Jedi si Sith. Vor fi disponibile opt clase de caractere: Trooper, Smuggler, Jedi Knight si Jedi Consular pentru Republica, Bounty Hunter, Imperial Agent, Sith Warrior si Sith Inquisitor pentru Imperiu, fiecare fiind reversul unei clase din opozitie..

Evident, fiecare clasa are propriile abilitati si, un lucru foarte important, alegerile fiecarui jucator afecteaza linia povestirii, ceea ce inseamna ca experienta fiecaruia ar trebui sa fie oarecum diferita.
Citeste mai multe despre: , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!