HomeStiriGames › Blizzard isi cere scuze, dar mai are vesti proaste

Blizzard isi cere scuze, dar mai are vesti proaste

21 mai 2012 | 13:32
Fanii Diablo au primit scuzele oficiale din partea companiei pentru toate problemele aparute de la lansarea jocului.
Blizzard isi cere scuze, dar mai are vesti proaste
Blizzard a recunoscut ca, in ciuda pregatirilor, lucrurile nu au mers suficient de bine.

Compania monitorizeaza serverele non stop, potrivit declaratiei, si incearca sa aplice optimizarile necesare pentru ca jucatorii sa fie feriti de experienta erorilor si a problemelor de conexiunea sau a intarzierilor si a functionarii defectuoase.

Mesajul include insa si o veste proasta. AH-ul (Auction House) cu bani reali ramane in asteptare. Blizzard a decis sa renunte la lansarea din 22 mai si a amanat mult-asteptatul eveniment, fara a oferi alte detalii.

Intre timp, chiar si cu problemele existente, jucatorii nu au pierdut timpul. Ultimul boss a fost infrant in timp record, la doar 5 ore si jumatate de la lansare - dar, din pacate, jucatorii nu au reusit sa ia obiectele de pe el, din cauza unei erori; cei mai norocosi insa au descoperit nivelul secret din joc, denumit Whimsyshire.

In asteptarea momentului in care Blizzard se va lauda ca a rezolvat problemele, va propunem sa strangeti banii pentru mouse-ul dedicat Diablo III, Razer Naga Hex. E posibil ca erorile sa fie mai usor de suportat cand dati click cu un astfel de mouse.

Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!