HomeStiriGames › Blizzard isi cere scuze pentru problemele din Diablo 3

Blizzard isi cere scuze pentru problemele din Diablo 3

17 mai 2012 | 10:36
Blizzard isi cere scuze fata de gamerii care au achizitionat deja Diablo 3 si au intampinat probleme la conectarea pe serverele companiei precum si pentru faptul ca intarzie utilizarea casei de licitatie pe bani reali pentru iteme.
Blizzard isi cere scuze pentru problemele din Diablo 3
Blizzard a emis un comunicat prin care isi cere scuze oficial fata de toti jucatorii Diablo 3 pentru diferitele probleme intampinate precum si pentru descoperirea de diferite bug-uri nerezolvate inca. Desi compania pregateste lansarea Diablo 3 de cativa ani de zile, in comunicatul publicat pe forumul companiei, acestia recunosc ca „lansarea jocului nu a fost suficient de bine anticipata”.

De asemenea, Blizzard a mai comunicat ca serverele pentru SUA si Europa au fost monitorizate atent si au demarat o serie de optimizari pentru a ajuta serverele sa faca fata afluentei de jucatori. „Regretam sincer ca lupta de a il dobora pe Lordul Terorii nu a fost zadarnicita de demonii sau mafiotii din joc ci de infrastructura precara pusa la dispozitie”, spune comunicatul.

In urma dificultatilor aparute, Blizzard a decis sa amane pana pe 22 mai data de lansare a casei de licitatii pe bani reali pentru diferitele seturi de iteme pe care gamerii le pot pune la vanzare.


Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!