HomeStiriGames › Bucurestiul, gazda unuia dintre cele mai mari evenimente mondiale de sport electronic

Bucurestiul, gazda unuia dintre cele mai mari evenimente mondiale de sport electronic

25 septembrie 2012 | 12:14
In perioada 20 - 21 octombrie, Romania va fi in centrul atentiei a milioane de fani ai sportului electronic din intreaga lume - Capitala va fi gazda unuia dintre cele mai mari evenimente mondiale de sport electronic, DreamHack Bucharest.
Bucurestiul, gazda unuia dintre cele mai mari evenimente mondiale de sport electronic
Evenimentul de la București este unul decisiv pentru cei mai importanti gameri ai lumii, in vederea calificarii la marea finala DreamHack Winter din noiembrie, din Suedia.

"La turneul din Capitala, care se va desfasura la TurboHalle, pe o suprafata de 3.500 de metri patrati, vor veni peste 150 dintre cei mai buni jucatori de Counter-Strike 1.6, StarCraft 2 si League of Legends ai momentului", a declarat Silviu Stroie, președintele Professional Gamers League (PGL), organizatorul evenimentului

Acestia isi vor disputa premii in valoare totala de peste 30.000 de euro, dar si participarea directa sau castigarea de puncte pentru accederea la marea finala a turneului. 

Participantii la DreamHack Bucuresti vor sosi din peste 25 de tari, printre care se numara Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Kazahstan, Macedonia, Olanda, Polonia, Rusia, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, UcrainaAcestia se vor “duela” in fata a 2.000 de spectatori si vor fi sustinuti de milioane de fani care vor urmari transmisiunile live si inregistrarile a 20 televiziuni si site-uri din intreaga lume.

Pretul biletului pentru o zi de acces la eveniment este de 30 de lei, iar pentru doua zile – 45 de lei. DreamHack Bucuresti este sustinut de Romtelecom, COSMOTE Romania, Corsair, NVIDIA, ASUS, MSI, Kingston, AMD si Sapphire.


Citeste mai multe despre: , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!