HomeStiriGames › Crysis 2, cel mai piratat joc in 2011

Crysis 2, cel mai piratat joc in 2011

4 ianuarie 2012 | 12:30
Crysis 2 este oficial cel mai piratat joc al anului 2011, cu aproape patru milioane de descarcari ilegale conform unui raport Torrent Freak.
Crysis 2, cel mai piratat joc in 2011

Chiar daca conform aceluiasi raport, volumul pirateriei este in scadere fata de 2010, in privinta jocurilor video procentul de piraterii descarcate se mentine la un nivel foarte ridicat. Astfel, Crysis 2 a fost descarcat de pe torenti de nu mai putin de 3.920.000 de utilizatori, urmat de Call of Duty: Modern Warfare 3 care, atentie, lansat in luna noiembrie, a fost descarcat de 3,39 milioane de ori. Battlefield 3 este pe locul trei cu aproximativ 3,5 milioane de descarcari in timp ce Fifa 12 ocupa locul patru cu „doar” 3,39 milioane de download-uri ilegale.

Este lesne de inteles de ce producatorii de jocuri prefera sa promoveze jocurile pentru console. Cel mai piratat joc pentru console nu depaseste nici pe departe un milion de copii descarcate ilegal. Chiar daca volumul piratarii este in scadere fata de anii precedenti, numarul descarcarii de copii ilegale este unul impresionant.

Citeste mai multe despre: , , , , ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!