HomeStiriGames › Crysis 3 se va lansa in primavara 2013, pre-comanda a inceput

Crysis 3 se va lansa in primavara 2013, pre-comanda a inceput

18 aprilie 2012 | 10:11
Fanii Crysis mai au de asteptat pana in primavara lui 2013 pentru a putea sa joace a treia versiune a celebrului joc. Totusi, cei care vor sa isi asigure o copie inca de pe acum pot face pre-comenzi incepand de astazi.
Crysis 3 se va lansa in primavara 2013, pre-comanda a inceput
Electronic Arts a anuntat ca actiunea din Crysis 3 se desfasoara intr-un New York parasit si dominat de vegetatie salbatica datorita unei tehnologii scapate de sub control si dezvoltate de Corporation Cell. Jucatorul va trebui sa afle cine se afla in spatele acestei povesti si sa ii anihileze pe cei care se fac vinovati.

Crysis 3 Hunter Edition este varianta ce poate fi pre-comandata pentru care gamerii primesc bonus de experienta, posibilitatea de a creste caracterul in multiplayer pana la nivelul 5 inainte ca ceilalti cumparatori sa aiba acces, un design de arc unica si trei etichete exclusive.

Crysis 3 Hunter Edition este disponibil acum pentru pre-comanda pe Origin.com la 59,99 dolari. Jocul nu va fi insa disponibil pana in primavara lui 2013 pentru Xbox 360, PlayStation 3 si PC Windows.

Citeste mai multe despre:
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!