HomeStiriGames › DC Universe a devenit gratuit

DC Universe a devenit gratuit

15 noiembrie 2011 | 10:30
Sony Online Entertainment (SOE) a lansat la inceputul anului jocul DC Universe, un MMORPG pentru PC si PS3 bazat pe universul de benzi desenate DC. Probabil lipsa de interes asupra jocului a dus la decizia SOE de a transforma productia intr-un free-to-play model si a il relansa incepand cu 5 noiembrie.
DC Universe a devenit gratuit
Decizia de a livra gratuit jocul a facut ca numarul de conecatari pe serverele DC Universe sa creasca in doar trei zile la de 1.000 de ori mai mult, timpul de asteptare la conectare devenind astfel o problema majora pentru cei care incearca sa joace jocul.

Conform John Smedley, presedintele SOE, problemele legate de conectare se vor rezolva in cel mai scurt timp, pana atunci insa cei care aleg sa plateasca taxa de achizitie a jocului sau cei care deja au facut-o au prioritate la conectare in fata celorlalti.

De la momentul lansarii in versiune gratuita, serverele DC Universe au inregistrat o creste de 330.000 de conturi noi, oficialii SOE fiind convinsi ca din acest moment activitatea in joc devine una antrenanta pentru jucatori.

Acestia au mai anuntat ca utilizatorii jocului in versiune gratuita vor putea juca jocul complet, inclusiv accesul in Gotham City, Metropolis, si toate raidurile curente iar pentru o taxa de 5$ acestia isi pot asigura un cont premium ce le ofera beneficii suplimentare cum ar fi sloturi de caractere suplimentare, sloturi suplimentare de inventar sau limite mai mari la numerar.Citeste mai multe despre: ,
Matei Hanea

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Logheaza-te ca sa poti comenta.
Discuta online cu un psiholog oricand!